Van woensdag 13/5 t/m donderdag 21/5 was ik in Rhode Island (VS), samen met mijn collega Paul Lammers, voor de cursus PICP Level 4 van de Poliquin Group.

Level 1 + 2 heb ik een aantal jaren geleden in Londen gedaan, en Level 3 2 jaar geleden in Manchester. Sinds Charles Poliquin weg is, is er veel veranderd bij de Poliquin Group. Ik heb beide kanten meegemaakt en ik moet zeggen dat er in positieve zin veel veranderd is. Het was een fantastische week. Per dag 2 keer trainen, supplementen inclusief, veel theorie, en vele discussies. Lang geleden dat ik zolang in een leslokaal heb gezeten. De nieuwe gym, http://www.poliquingym.com, is werkelijk fantastisch. De mooiste gym die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Aan het einde van de cursus kregen Paul en ik het certificaat van Level 5 uitgereikt. Deze krijg je als je een atleet begeleidt die een medaille heeft behaald op een Olympische Spelen of WK. Al met al een topcursus!

[t2t_gallery album_id=”1715″ album_layout_style=”grid” posts_to_show=”-1″ posts_per_row=”3″]