JORDEN BRES

Jorden Bres is Strength & Conditioning Coach, meer dan 12 jaar werkzaam geweest bij het NOC*NSF voor TeamNL en betrokken geweest bij de voorbereiding op 5 Olympische Spelen van vele topsporters. Hij traint/trainde onder andere Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen Epke Zonderland, wereldkampioen judo Noël van ’t End, meervoudig Europees kampioen judo Henk Grol, meervoudig Europees kampioene en bronzen medaillewinnares judo op de wereldkampioenschappen en Olympische Spelen Sanne van Dijke, Europees, wereldkampioene en zilveren medaillewinnares schaatsen op de Olympische Spelen Jutta Leerdam, de commerciële schaatsploeg Team Worldstream Corendon en vele andere topsporters.

Verder is Jorden actief als Personal Trainer/Coach en online coach.

Zo trainde hij de modellen van Holland’s Next Top Model en begeleidt/begeleidde hij onder andere presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars.

Online heeft hij zijn Fit Men en Fit Women Project.

Daarnaast verzorgt hij clinics, seminars en presentaties voor personal trainers, bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie.

Jorden heeft vele cursussen, opleidingen en seminars gevolgd in binnen- en buitenland.

Dit op het gebied van training, voeding, hormonale huishouding etc

Wil je een clinic, presentatie of training van Jorden, neem dan gerust contact op.

Wat is zijn motivatie?

Tot zijn 16e kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Hij besloot het roer om te gooien. Sport en gezondheid werden zijn passie en hij besloot hiervan zijn werk te maken. Na de sportacademie (ALO) en het CIOS volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers & experts in binnen- en buitenland, en probeert hij up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid.

Jorden is enorm voorstander van het delen van kennis en expertise. Dit om samen de kwaliteit in het vakgebied te verbeteren.