JORDEN BRES

Jorden Bres is meer dan 10 jaar werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF voor TeamNL. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de nationale judoselectie op het nationale trainingscentrum te Papendal in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Hij traint/trainde onder andere Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen Epke Zonderland, Wereldkampioen judo Noël van ‘t End, meervoudig Europees kampioen judo Henk Grol, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters.

Verder is Jorden actief als Personal Trainer/Coach. Zo trainde hij onder andere de modellen van Holland’s Next Top Model 2016 en begeleidt/begeleidde hij o.a. presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk, acteur Tim Haars en Ali B. Daarnaast verzorgt hij clinics, seminars en presentaties voor personal trainers, bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie.

Wil je een clinic, presentatie of training van Jorden, neem dan gerust contact op.

Wat is zijn motivatie?

Tot zijn 16e kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Hij besloot het roer om te gooien. Sport en gezondheid werden zijn passie en hij besloot hiervan zijn werk te maken. Na de sportacademie (ALO) en het CIOS volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers & experts in binnen- en buitenland, en probeert hij up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid.

Jorden is enorm voorstander van het delen van kennis en expertise. Dit om samen de kwaliteit in het vakgebied te verbeteren.