WIE IS JORDEN BRES?

Jorden Bres is werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF voor TeamNL. Hij is  verantwoordelijk voor het opstellen van de fysieke programma’s, testen & meten en de begeleiding van vele topsporters in voorbereiding op Europese en wereldkampioenschappen en Olympische Spelen.

Daarnaast is hij actief als Personal Trainer en verzorgt hij clinics, seminars en cursussen. Jorden weet diverse doelgroepen te bereiken en voorziet hen van kennis en praktische tools op het gebied van training, voeding en lifestyle. Zo traint/trainde hij vele topsporters, (top)modellen, acteurs & actrices, bedrijfsleven en (semi)overheden.

Zie BIO voor meer informatie.

Testimonials

Hoor het van iemand anders

Wat sporters/klanten zeggen

“Sinds ik met Jorden train, merk ik het verschil met andere trainers uit de industrie. De professionaliteit, plezier en ervaring die hij heeft voor zijn vak vind je weinig elders terug. Het is een verademing te werken met iemand die echt luistert naar de behoefte en wensen van zijn klanten.”
Anna Nooshin

Award Winning YouTuber, TV host RTL Boulevard

“Jorden is de meest succesvolle krachttrainer van ons land. Een ultra-professionele vakidioot die het beste uit iedereen naar boven haalt.”
Arie Boomsma

TV host, fotomodel, Eigenaar Vondelgym