FIT MEN PROJECT

TOPRESULTATEN IN DE GYM

8 weeks krachttrainingsprogramma van topsportcoach Jorden Bres.

Alleen voor mannen die het maximale uit hun krachttraining en fysiek willen halen.

Het nieuwe online project start op maandag 8 januari 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Je traint al langere tijd maar zonder het gewenste resultaat.

Je vindt je trainingen saai en eentonig.

Je bent niet tevreden met hoe je er nu uitziet.

Je wil nu wel eens echt het uiterste uit je lichaam halen.

Je voelt je minder fit en energiek.

Je weet dat er iets moet veranderen maar je weet niet hoe.

Z

Word sterker

Z

Meer spiermassa

Z

Meer spierdefinitie

“Jorden is de meest succesvolle krachttrainer van ons land. Een ultra-professionele vakidioot die het beste uit iedereen naar boven haalt.”

Arie Boomsma

TV host, fotomodel, Eigenaar Vondelgym

Jorden huur je in als je het beste uit jezelf wilt halen. Jorden heeft mij persoonlijk aan vele medailles geholpen en heeft daarnaast een fysieke basis gelegd waar ik nog jaren profijt van zal hebben.

Neal van de Kamer

Recordhouder Judo & Sixpack Miljonair #1 bestseller op Amazon

Met Jorden weet je zeker dat je next level te gaat voor wat betreft krachttraining en je doel bereiken met een gestructureerde en uitgestippelde route.

Krachttraining toepassen vanuit de basis met een goede periodisering en luisterend naar de klant alles om te bereiken wat je wil. Thats You 👊🏼

Jop Janssen

Industrial Ingenieur & MSc.

“Sinds ik met Jorden train, merk ik het verschil met andere trainers uit de industrie. De professionaliteit, plezier en ervaring die hij heeft voor zijn vak vind je weinig elders terug. Het is een verademing te werken met iemand die echt luistert naar de behoefte en wensen van zijn klanten.”

Anna Nooshin

Award Winning YouTuber, TV host, RTL Boulevard

“Dankzij Jorden had ik de kracht en snelheid om mijn GOUDEN oefening uit te kunnen voeren.”

Epke Zonderland

Europees-, Wereld- en Olympisch kampioen turnen, TEAM NL

Ik was 15 kilo aangekomen voor een rol in een nieuwe film waarin ik speelde. Door deze fysieke transformatie voelde ik me alles behalve gelukkig .

Dankzij de professionele hulp op het gebied van krachttraining en voeding van Jorden Bres en met al zijn kennis en ervaring was ik in 4 maanden weer op gewicht en klaar om  nieuwe projecten aan te nemen. Dankbaar dat ik met deze professional heb mogen werken. Bedankt Jorden!

Tim Haars

Actor & ambassador of streetsmart

Na wat variatie te willen in training schema’s ben ik gaan zoeken. Door zijn ruime ervaring (ook bij topsporters) kwam ik bij Jorden uit. Telefonisch een intake gehouden en aan het programma begonnen. Jorden is erg betrokken en geeft veel feedback. Wekelijks een contact moment om te kijken hoe het gaat en alle begrip dat trainen soms niet lukt.

Ik doe al jaren aan fitness en heb diverse programma’s/trainingen gevolgd. Ik ben geen fitness instructeur of expert maar ben overtuigd van wat Jorden zei. (Kleine) aanpassingen in mijn uitvoering met een goede onderbouwing!

Ik raad hem zeer zeker aan en zal ook bij hem terug komen voor een training schema.

Jorden bedankt en we houden contact!

Thom Eykman

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het Fit Men Project iets voor mij?

Ja, 100 %! Als jouw doel is om progressie te boeken qua fysiek (dus er beter uit willen zien als je voor de spiegel staat) en qua resultaten in de gym (je zult gegarandeerd sterker worden)!

Is het Fit Men Project geschikt voor mij als ik nog geen ervaring heb?

Ja, want de schema’s zijn opgesteld met video’s van alle oefeningen. Daarnaast krijg je van mij twee e-books, één over training en één over voeding. In deze e-books worden alle parameters van het programma haarfijn uitgelegd omdat ik het belangrijk vind dat je ook echt begrijpt wat je aan het doen bent en waarom. 

Welke resultaten kan ik verwachten met het Fit Men Project?

Als je je houdt aan datgene wat je moet doen, zul je gegarandeerd progressie boeken qua fysiek (droger worden en meer spiermassa) en progressie boeken in de gym, dus sterker worden.

Krijg ik coaching tijdens het Fit Men Project?

De coaching vindt plaats in een besloten Facebook-groep. In deze community zitten alle deelnemers van het Fit Men of Fit Women Project. Je kunt hier vragen stellen en ook bijvoorbeeld filmpjes van jezelf uploaden als je twijfelt aan je techniek.
Binnen 24 uur krijg je antwoord op je vragen. Ook is de community bedoeld om elkaar te helpen en te motiveren.

Hoe kan ik starten met het Fit Men Project?

Klik op de button “MELD JE NU AAN”. Dan kom je op de pagina waar de verdere stappen staan beschreven. En dan kun je los op de datum waarvoor je hebt gekozen.

Is het de investering waard?

Ja, 100 %! Je krijgt schema’s met een goed doordachte periodisering van mij!

Jarenlange ervaring op het hoogste niveau qua begeleiding van topsporters en het begeleiden van vele mensen naar hun droomfysiek of beste versie van zichzelf . Dit door middel van de vele cursussen, opleidingen, seminars en workshops die ik heb gevolgd in binnen- en buitenland.

Moet ik in een sportschool trainen?

Ja, je hebt een lidmaatschap nodig bij een sportschool omdat ik je dan op een zo goed mogelijke manier kan begeleiden en helpen.

Hoeveel dagen per week moet ik trainen?

Je hebt de keuze uit 3 x per week of 4 x per week trainen. Deze trainingsfrequentie bepaal je zelf. Minimaal 3 x per week omdat je dat nodig hebt om progressie te boeken, zowel fysiek als qua gewicht in de gym.