PERSONAL TRAINING

CLINICS / TRAININGEN

PRESENTATIES

SPECIAL PROJECTS

Iedereen kan resultaat behalen en doelen bereiken; of je nu topsporter bent of een kantoorbaan hebt waarbij je veel zit en weinig beweegt. Ik help jou je doelen te realiseren en laat jou zien welke potentie jij in je hebt. Ben je al een tijd aan het trainen en behaal je niet het gewenste resultaat? Dan heb jij een expert nodig. Ik motiveer en coach jou bij het behalen van je doelen door samen met jou te kijken naar je training, voeding en levenstijl. Ik vind hedt essengtieel dat jij begrijpt waarom je iets doet. Zonder die kennis, geen duurzaam resultaat.

Jorden wordt regelmatig gevraagd om zijn kennis en visie op zijn vakgebied te delen. Zo verzorgt hij clincs voor personal trainers, coaches en andere doelgroepen die meer willen weten over voeding, training en lifestyle.

In zijn presentaties/seminars weet Jorden verschillende groepen aan te spreken. Hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van o.a. topsporters, modellen, acteurs/actrices en ‘the general population’ en kent de overeenkomsten tussen verschillende doelgroepen. De grote gemeenschappelijke delers? Doelen bereiken, passie hebben voor je vak en om kunnen gaan met teleurstellingen.

Vol passie en met een nuchtere kijk, probeert Jorden de link te leggen tussen voorbeelden uit de praktijk en de doelgroep van de betreffende presentatie. Of dit nu het bedrijfsleven is, defensie, (sport)onderwijs of fitnessprofessionals of een ander publiek.

Het Fit Women Project is één van de speciale projecten die Jorden gedaan heeft. Women’s Health heeft hem onder andere hiervoor genomineerd in de categorie ‘Experts’ (FitList 2018).

Heb je zelf ideeën over een bepaalde onderwerpen en wil je dit graag in een project gegoten zien worden, laat het dan vooral weten.