Van vrijdag 9 oktober t/m maandag 12 oktober verbleef ik in Londen voor de cursus Biosignature Modulation Level 1 van de Poliquin Group.

Een cursus gericht op Body Composition, waarbij er diep ingegaan wordt op de invloed en eigenschappen van diverse hormonen in ons lichaam, gezondheidsrisico’s zoals stress, diabetes en slechte kwaliteit van slaap. Naast de vele theorie wordt er in de praktijk veel aandacht besteed aan huidplooimetingen op 12 punten. Aan de hand van deze informatie, een uitgebreide vragenlijst en intake worden de macronutrienten berekend en wordt er een uitgebreid voedingsprotocol en supplementenadvies opgesteld.

De cursus vond plaats in het mega Waldorf Hilton hotel, midden in hartje Londen. Een toplocatie met in de buurt vele, gezellige restaurants, bars en winkels. Elke middag hadden we, samen met Jess Banda en Alexandra Bernadin (de instructeurs) wel weer een toptent te pakken met goed “vreten”. Daarnaast had ik een afspraak met Robert McAvoy, een van de Personal Trainers van UP Fitness (een van de beste gyms/PT studio’s van Londen), bij UP Fitness om van informatie te wisselen en natuurlijk te trainen. Al met al een topcursus en een toptijd!

 

[t2t_gallery album_id=”1815″ album_layout_style=”grid” posts_to_show=”-1″ posts_per_row=”2″]