JORDEN BRES

Jorden Bres is werkzaam als fysieke trainer bij het NOC*NSF en verantwoordelijk voor de begeleiding van de nationale judoselectie op Papendal. Tot en met de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro trainde hij oa. Epke Zonderland (Europees, Wereld en Olympisch kampioen turnen), Henk Grol, Dex Elmont en Kim Polling (allen Europees kampioen judo) en schaatsploeg Team Continu van Marianne Timmer en Gianni Romme.

Verder is Jorden Personal Trainer. Afgelopen seizoen was hij Personal Trainer voor Holland’s Next Top Model 2016. Daarnaast begeleidt hij oa. Anna Nooshin en acteur Tim Haars. Verder verzorgt hij clinics, trainingen en presentaties voor Matrix Fitness.

Wil je getraind worden door Jorden neem dan gerust contact op. Voor meer info zie het kopje Personal Training.

Wat is zijn motivatie?

Tot zijn 16e kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Hij besloot het roer om te gooien. Sport en gezondheid werden zijn passie en hij besloot hiervan zijn werk te maken. Na de sportacademie en het CIOS volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers in binnen- en buitenland, en probeert hij up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid.