JORDEN BRES

Jorden Bres is inmiddels 10 jaar werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij TeamNL. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de nationale judoselectie op het nationale trainingscentrum te Papendal. Hij traint/trainde onder andere turner Epke Zonderland (Europees, Wereld en Olympisch kampioen turnen), judoka Henk Grol, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters.

Verder is Jorden actief als Personal Trainer/Coach. Zo trainde hij onder andere de modellen van Holland’s Next Top Model 2016 en begeleidt/begeleidde hij presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars. Daarnaast verzorgt hij clinics, seminars en presentaties.

Wil je een clinic, presentatie of training van Jorden, neem dan gerust contact op.

Wat is zijn motivatie?

Tot zijn 16e kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Hij besloot het roer om te gooien. Sport en gezondheid werden zijn passie en hij besloot hiervan zijn werk te maken. Na de sportacademie en het CIOS volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers & experts in binnen- en buitenland, en probeert hij up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid.